روش اجرای سقف وافل

ساخت وبلاگ

اجرای سقف وافل چنین مرحله دارد. به طور خلاصه هر کدام از این مراحل را در ادامه شرح می دهیم. از جمله این مراحل می توان به زیر سازی سقف وافل، قالب چینی، آرماتور گذاری، بتن ریزی، قالب برداری و عملیات نازک کاری اشاره داشت.

عملیات زیر سازی سقف وافل

اولین مرحله عملیات زیر سازی است که با نصب جک ها آغاز می شود و با کار گذاشتن قالب های وافل ادامه می یابد. اما تفاوت اجرای سقف تیرچه با سقف وافل چیست؟ نصب جک ها مانند سقف تیرچه بلوک انجام می شود و نیازی به قالب فلزی نیست چراکه قالب های وافل مستقیم روی قوطی های فلزی قرار می گیرد و تمام فضای مورد نیاز برای نگه داری بتن تازه را تامین می کنند. . البته خالی از لطف نیست که بدانید در اصلاح خودمانی مهندسان و پیمانکاران سقف وافل به این مرحله، مرحله شاسی کشی نیز خواهند گفت. در واقع این مرحله زمینه را برای چیدن قالب های وافل بر طبق پلان قالب چینی، مهیا می سازد. 

مرحله قالب چینی وافل

پس از جایگذاری قالب های وافل، عملیات میلگرد گذاری و آرماتور بندی آغاز می شود. در حین میلگرد گذاری عبور و مرور عوامل اجرایی بدون مشکل انجام می شود. چراکه قالب ها از استحکام بالایی برخوردارند. البته این ویژگی در حین اجرا بسیار حائز اهمیت می باشد. به دلیل رفت و آمدن آسان کارگران قطعاً زمان اجرای سقف کوتاهتر خواهد شد. این امر بعد از استحکام سازه دومین عاملیست که تیم زاگرس بنا آن را با اجرای سقف وافل میسر می نماید.

بتن ریزی سقف وافل

پس از کنترل های نهایی، عملیات بتن ریزی انجام شده و در صورت تمایل سطح بالایی نیز کاملا سیقل می گردد این کار می تواند با استفاده از ماله پروانه ای انجام شود. اگرچه این کار زیبایی و کیفیت کار را بالا می برد اما الزامی نیست.

مرحله قالب برداری سقف وافل

پس از گذشت زمان و تکمیل فرآیند عمل آوری، بتن سخت شده و عملیات قالب برداری انجام می شود. در این مرحله باید دقت کرد تا قالب ها در بتن گیر نکنند و در هنگام بیرون کشیدن دچار ترک خوردگی نشوند. چراکه قالب های وافل چند بار مصرف هستند بنابراین توصیه می شود، در حفظ و نگهداری آنها بسیار مراقبت نمایید.

عملیات نازک کاری waffle

نازک کاری مرحله نهایی سقف است. در برخی از سالن ها و اتاق ها در این مرحله از سقف کاذب استفاده می نمایند. در مقابل در برخی از سالن ها از نمای سقف به عنوان نمای اکسپوز و نهایی بهرمند می شوند که می توان با نورپردازی و طراحی های چشم نواز آن را به کار گرفت.

پیمانکار اسکلت بتنی

وافل، کوبیاکس، یوبوت، بابلدک، اینتلدک، پیش تنیده، تیرچه


برچسب‌ها: بابلدک, کوبیاکس, یوبوت, وافل

ارسال در تاريخ شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۱ توسط مهندس پورصباغ

مجری تخصصی سازه های بتنی...
ما را در سایت مجری تخصصی سازه های بتنی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aconcretestructure2 بازدید : 91 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 10:10